Home

Houten deuren

Binnendeuren

Buitendeuren

Beslag

Duurzaam

Inspiratie

Referenties

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Klantenservice
alle informatie op een rijtje


We hebben alle informatie over offertes, bestellen, leveringen en betalen op een rijtje gezet voor u. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen via mail of telefoon.

info@cottageworld.nl
06 53447669

 

 

logo-Cottageworld-middel

 
 

Eiken binnendeur in badkamer

 
Offerte en Bestellen

Bestellen zoals u dat wilt
U kunt op de volgende manieren onze deuren of beslag bestellen: deuren via Cottageworld of een van onze dealers en beslag via een dealer of onze webshop, per email of telefonisch. U kunt natuurlijk ook bij Cottageworld en de dealers een offerte aanvragen. info@cottageworld.nl

Voordat u een offerte aanvraagt of bestelt
Maatwerk
Onze deuren worden op maat gemaakt. Voordat u een offerte aanvraagt of bestelt zult u de afmetingen van uw deuren moeten bepalen.

Beslag
Ons assortiment in bijpassend deurbeslag bestaat uit scharnieren, hengen, deurgrepen, grendels en nog veel meer. U kunt uit verschillende afmetingen kiezen.

Afwerkingen
We adviseren om de deuren af te werken met een houtolie, lak of bijenwas.

Installatie
Wilt u de deuren zelf installeren of laat u het doen door een vakman, onze dealers?

Webshop voor deurbeslag
In onze webshop kunt u alle deurbeslag producten online bestellen. U vindt hier alle informatie over de producten en de diverse opties. We bieden u diverse betaalmogelijkheden als u bestelt via de webshop. Kijk hiervoor bij Betalen.

Betalen

Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij ons betalen zoals u dat wilt. Zodra we uw betaling hebben ontvangen zullen we uw order in opdracht nemen.

Betaling van maatwerk
Onze deuren worden speciaal voor u gemaakt en op maat gemaakt. U kunt met ons en onze dealers overleggen hoe u wilt betalen en u laten informeren over de betalingsvoorwaarden.

Bestelling via de webshop
Bestelt u deurbeslag via onze webshop dan kunt u direct en veilig online:

ideal

betalen met iDeal

Als u kiest voor betalen via iDEAL maakt u direct bij het afronden van uw bestelling het bedrag via internetbankieren aan ons over. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. U betaalt namelijk in uw eigen internet betaalomgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren bent gewend; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaar staat. De banken die op dit moment iDEAL aanbieden zijn ABN AMRO, Rabobank, SNS bank, Fortis en ING. Betalen met iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op www.iDEAL.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

Bestelling via telefoon of via email
Bestelt u deurbeslag via de telefoon of via email dan kunt u:

betalen via bank/giro overschrijving
U kunt met de betalingsgegevens in onze bevestigingsemail uw betaling doen via een bank/giro overschrijving.

We bevestigen uw bestelling van deurbeslag via een email met daarin onze betalingsgegevens. We nemen uw bestelling in opdracht zodra:
- we een bevestiging van uw bestelling  hebben ontvangen via email
- we uw aanbetaling van 100% van de factuurwaarde hebben ontvangen op onze rekening

Bestellingen buiten Nederland
U kunt ons deurbeslag ook telefonisch of via email (niet via de website) bestellen als u in het buitenland woont en als de goederen moeten worden afgeleverd in het buitenland. Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken graag uw wensen.

Leveringen en bezorgingen

Bezorging op uw adres
Alle bestellingen voor deurbeslag worden bij u thuisbezorgd of op het door u aangegeven afleveradres. U kunt uw bestelling niet afhalen.

Levertijden
Deuren
Voor de levering van deuren hebben wij een levertijd van circa 8 weken.

Beslag
Voor de levering van beslag hebben wij een levertijd van minimaal 2 weken.

Indien beslag samen met deuren wordt uitgeleverd dan houden wij voor de levering de levertijd van de deuren aan. Indien u dat anders wilt dan kunt u dit melden bij ons of uw dealer.

Bezorgkosten deurbeslag
Voor leveringen van deurbeslag in Nederland vragen wij 9,95- euro verzendkosten per bezorging. De bezorgkosten worden toegevoegd aan uw bestelling en zijn gespecificeerd op de bijbehorende factuur.

Buitenlandverzendingen deurbeslag
Voor bezorging in of verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via email. Wij doen u dan een aanbieding op maat: info@cottageworld.nl

Wanneer weet ik op welke dag er geleverd wordt?
Voor aflevering van deurbeslag informeren we u over de leverdatum. Indien wij door onverwachte omstandigheden niet op de afgesproken dag kunnen leveren, zult u hierover zo spoedig mogelijk bericht ontvangen.

Op welk tijdstip komt Cottageworld uw bestelling afleveren?
De situatie op de Nederlandse wegen maakt het ons onmogelijk om het exacte uur te noemen. Daarom maken we een afspraak met u voor een periode van ongeveer 3 uur waarin u uw levering kunt verwachten. Deze periode is onder voorbehoud.

Retourneren
Beslag
U heeft de mogelijkheid om gedurende zeven werkdagen na levering de koop op afstand zonder opgave van reden te ontbinden. Dit heeft het herroepingrecht. Om hiervan gebruik te maken, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:
u dient ons tijdig schriftelijk op de hoogte te stellen. U moet in ieder geval uw naam en het  factuurnummer vermelden.
De goederen dienen onbeschadigd in originele en ongeopende verpakking te zitten.
De goederen zijn ongebruikt en ongemonteerd.

Deuren
Artikelen zoals onze deuren die maatspecifiek voor u zijn gemaakt, zijn uitgesloten van het herroepingrecht en kunnen niet worden geretourneerd en worden niet retourgenomen.

Zodra wij uw schriftelijke melding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op en komen we de goederen zo snel mogelijk bij je ophalen. Houd er rekening mee dat de goederen worden opgehaald op het adres waar de goederen zijn geleverd. U ontvangt van ons bericht wanneer wij de goederen retour zullen halen.

De transportkosten komen voor rekening van de klant. Het totale aankoopbedrag, verminderd met 50,- transportkosten, wordt na ontbinding van de koop op uw rekening teruggestort. Terugstorting vindt alleen plaats indien de artikelen door Cottageworld in ontvangst zijn genomen.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Cottageworld hebt gedaan. Dit in verband met  eventuele fraude met terugbetalingen.

 
Houten deuren
Binnendeuren
Buitendeuren
Kozijnen
Beslag
Klampdeuren
Paneeldeuren
Stijldeuren
Designdeuren
Voordeuren
Staldeuren
Garagedeuren
Kleuren
Duurzaam
Inspiratie
Referenties
Installatie
Maatwerk
Dealers
Contact
Voorwaarden
Privacy
Disclaimer
Klantenservice
Over Cottageworld Nederland B.V.
Eikendeuren.nl
Boerderijdeuren.nl
Boerenbeslag.com
Houtenbinnendeuren.nl
Renovatiedeuren.nl
Nieuwbouwdeuren.nl

Houtenluikenenbeslag.nl
(C) Cottageworld Nederland B.V. 2016 wijzigingen voorbehouden